h o m e      >      h e l p e n      >      a d o p t e e r   e e n   d i e r      >      h o n d e n      >      t a r z a n

GESLACHT

 

LEEFTIJD

 

RAS

 

KINDVRIENDELIJK

 

KAN OMGAAN MET

ANDERE HONDEN

 

KAN OMGAAN MET

ANDERE HUISDIEREN

Hoi,

Mijn naam is Tarzan en ik had me graag even aan jullie voorgesteld.

Voor de meeste asielmedewerkers, vrijwilligers en wandelaars ben ik een vaste waarde binnen de Zorghoeve.
Toch denk ik dat velen van jullie me nog niet zo goed kennen. Deze maand werd ik 3 jaar, op zich een verjaardagsfeestje waard maar vergeet niet dat ik hier ondertussen reeds 2 jaar verblijf.

Gedurende al die tijd heb ik een goede band opgebouwd met enkele vaste wandelmaatjes. Ongelooflijk toch dat deze lieve mensen me regelmatig komen bezoeken, uitgebreide wandelingen maken en graag met me spelen. Bij het wandelen zet ik er graag een stevig tempo achter en geloof me, trekken kan ik als een enthousiast rendier. Geef me echter voldoende beweging door met me te gaan wandelen of lopen en je zal snel merken dat ik mijn energie leer doseren. Als ik ergens hoog gras of struiken kan vinden dan begin ik gegarandeerd te rollen dat het een lieve lust is. Er is hier in de buurt ook een riviertje waarin ik met alle plezier een plonsbadje neem.

Mij wandelmaatjes kennen me door en door, voelen me heel goed aan en zij kunnen jullie ongetwijfeld veel vertellen over hoe mijn karakter in elkaar zit. Kinderen kan je beter uit mijn buurt houden, ik heb nood aan een volwassen baasje die echt ervaring heeft met honden en ten volle mijn achtergrond begrijpt. Iemand die weet dat ik weinig anders ken dan het asielleven en dus zeker voldoende tijd en geduld zal nodig hebben om me aan te passen. In het verleden reageerde ik immers niet altijd even netjes naar andere honden en sommige mensen, dit gaat ondertussen al beter maar toch kan ik zeker nog training gebruiken. Moest ik echter een baasje vinden die me de nodige liefde en aandacht geeft dan ben ik er vrijwel zeker van dat we er samen iets moois van kunnen maken.

De voorbije 2 jaar zag ik zodanig veel honden langs mijn kennel passeren dat ik er bijna een encyclopedie kan over schrijven. In dat boek zou ik dan ook graag vermelden dat ik enkel wil verhuizen naar een baasje die geen andere huisdieren heeft. Of mijn tijdelijke buren hier nu braaf, stout, speels of hoogbejaard waren...voor bijna ieder van hen kwam er een moment dat ze een laatste keer fier en knipogend voorbij mijn kennel liepen. Dat betekende dat ze hun gouden mandje gevonden hadden. Soms vraag ik me af wanneer ik mijn verhuisdozen eens mag gaan vullen...om dan even trots naar buiten te mogen lopen richting dat ene gouden mandje.

Groetjes
Tarzan

reu

 

3 jaar

 

canis vulgaris

 

nee

 

nee

 

nee

T A R Z A N

e l k e   d a g   g e o p e n d   v a n   1 4 u   t o t   1 7 u

T i e n s e s t r a a t   9 7 
3 4 7 0   K o r t e n a k e n

  • Black Instagram Icon

© 2020 Anthe Lainé voor De Zorghoeve VZW

0474/01.26.42

( M a r c   D e   K e y s e r )

s c h r i j f   u   h i e r   i n   v o o r   o n z e   n i e u w s b r i e f

e n   v o l g   o n z e   d i e r e n   e n   e v e n e m e n t e n