ADOPTEER EEN DIER

De beste manier om ons te helpen is door één van onze dieren te helpen. Dat kan via een adoptie. Hieronder vind je alle dieren die je momenteel bij ons kan adopteren. Kom gerust eens vrijblijvend kennismaken. 

MAAR BEN JE ECHT KLAAR VOOR EEN (HUIS)DIER?

De dieren die in ons dierenasiel terecht komen zijn vaak al eens achtergelaten geweest. Wat ze vooral nodig hebben is een stabiele en warme thuis. 

 

Een huisdier heeft aandacht nodig en een goede verzorging. Dat betekent dat je er tijd en geld in moet steken. Welke noden je dier heeft, hangt af van het type huisdier. En hoe leuk het ook is om een puppy of een kitten in huis te halen, vergeet niet dat Max of Minoes ook groot worden.

Informeer je daarom eerst goed, dit kan bijvoorbeeld via deze website: http://www.huisdierinfo.be/

ONZE DIEREN KLAAR VOOR ADOPTIE

Wij werken hiervoor samen met een webplatform (adopteereendier.be) van de Vlaamse Overheid waar je alle dieren klaar voor adoptie van alle erkende asielen kan terugvinden. Je kan onze dieren op deze website of hieronder bekijken.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Elk kwartaal trachten we een informatieve nieuwsbrief te sturen over onze werking. Ook als we evenementen organiseren krijg je een email.

 

Uitschrijven is eenvoudig en je adres wordt met niemand gedeeld.

De Zorghoeve VZW

Tiensestraat 97

3470 Kortenaken

BTW: BE0718 654 786

BANK: BE53 0018 5657 5653

Contact

Elke dag geopend van 14-17u

de-zorghoeve@telenet.be

0474/01.26.42(Marc De Keyser)

Volg ons
  • Facebook
  • Instagram

Website by Kris Jehaes