top of page

Rocco en ik

Ik ben een 'buitenmens' en aangezien ik op een appartementje woon ga ik vaak wandelen om buiten te zijn.

Als inwoner van Kortenaken is het maar een kleine moeite om eerst bij jullie te stoppen. Mijn wandelingen zijn meestal meer dan 10 kilometer ver, dus verkoos ik geen te kleine hond. Ik kreeg de lieve Rocco mee! Jammer van zijn grasallergie want deze hond zou in veel van jullie tuintjes kunnen passen. Hij is super lief, had tijdens het wandelen nergens schrik voor. Hij wandelde mooi naast mij, zonder enig getrek! Dit was mijn eerste ervaring met de Zorghoeve, en jammerlijk genoeg momenteel de laatste door het andere stomme beestje! (Corona) Ik hoop in de toekomst nog honden een plezier te kunnen doen met een mooie lange wandeling! En hopelijk vinden ze snel een gouden mandje!

125 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Beestenboel

De GVR

Comentarios


bottom of page