Rocco en ik

Ik ben een 'buitenmens' en aangezien ik op een appartementje woon ga ik vaak wandelen om buiten te zijn.

Als inwoner van Kortenaken is het maar een kleine moeite om eerst bij jullie te stoppen. Mijn wandelingen zijn meestal meer dan 10 kilometer ver, dus verkoos ik geen te kleine hond. Ik kreeg de lieve Rocco mee! Jammer van zijn grasallergie want deze hond zou in veel van jullie tuintjes kunnen passen. Hij is super lief, had tijdens het wandelen nergens schrik voor. Hij wandelde mooi naast mij, zonder enig getrek! Dit was mijn eerste ervaring met de Zorghoeve, en jammerlijk genoeg momenteel de laatste door het andere stomme beestje! (Corona) Ik hoop in de toekomst nog honden een plezier te kunnen doen met een mooie lange wandeling! En hopelijk vinden ze snel een gouden mandje!

38 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Beestenboel

De GVR

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Elk kwartaal trachten we een informatieve nieuwsbrief te sturen over onze werking. Ook als we evenementen organiseren krijg je een email.

 

Uitschrijven is eenvoudig en je adres wordt met niemand gedeeld.

De Zorghoeve VZW

Tiensestraat 97

3470 Kortenaken

BTW: BE0718 654 786

BANK: BE53 0018 5657 5653

Contact

Elke dag geopend van 14-17u

de-zorghoeve@telenet.be

0474/01.26.42(Marc De Keyser)

Volg ons
  • Facebook
  • Instagram

Website by Kris Jehaes